Colectii Mobilier
Mobilier Living
Mobilier Dormitor
Mobilier Hol
Mobilier Copii
Oferte si Promotii
Produse Noi
Mobilier Terasa si Gradina


   Echipa Mobiliere doreste sa multumeasca inca o data, tuturor clientilor si vizitatorilor site-ului nostru - pentru increderea acordata.


  • In special in aceste momente - dorim sa va asiguram ca luam cele mai stricte masuri cu privire la igiena, astfel:

    - Toate coletele sunt dezinfectate pe exterior, pe toate laturile - cu solutie pe baza de clor, inainte ca acestea sa plece catre dumneavoastra.

    - Spatiile de lucru sunt dezinfectate frecvent

    - Se lucreaza cu manusi si masti


  • Se incearca in continuare respectarea tuturor termenelor de livrare. Exista insa, anumite intarzieri pentru cateva produse care nu se afla la momentul comenzii, in stocul fizic al furnizorilor, din cauza strategiilor luate de producator pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si la care productia este incetinita de migrarea unei parti din personal - la domiciliu.
  • Dupa plasarea comenzii - va contactam in cel mai scurt timp si va dam mai multe detalii - in functie de produsele alese de dumneavoastra.
  • In aceasta perioada, plata cu cardul este recomandata de autoritati. Pe site-ul nostru, puteti efectua in siguranta plata cu cardul la momentul comenzii, prin procesatorul de plati - euPlatesc. Daca ati selectat un alt mod de plata si v-ati razgandit, plata cu cardul poate fi solicitata pana in momentul expedierii produselor catre dumneavoastra - printr-un email la contact@mobiliere.ro.